LeMieux Vector Control veiligheidsbeugels
LeMieux Vector Control veiligheidsbeugels

veiligheids beugels

€ 239,95
€ 219,95
Prijs per paar

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

LeMieux Vector Contol Stijgbeugel

De LeMieux Vector-stijgbeugels zijn een nieuwe generatie veiligheidsbeugels - technisch geavanceerd en lichtgewicht, maar met behoud van een klassieke stijl die van LeMieux wordt verwacht

Gefreesd uit aluminium van luchtvaartkwaliteit biedt een indrukwekkende sterkte-gewichtsverhouding, waardoor ze met slechts 372 g lichter zijn dan de meeste stijgbeugels op de markt, zonder afbreuk te doen aan de stabiliteit.

De ergonomische voetplaat van de Control Stirrup is ingesteld op 0º met een dwarsspoor gripoppervlak met ingesloten gehard stalen pinnen voor maximale veiligheid van de schoen.

De voetplaat wordt ondersteund door een dubbel balansboogsysteem dat het gewicht gelijkmatig verdeelt over de basis van het beugelframe. De top van het frame is verzonken en verschoven, wat een 45 ° naar buiten gerichte oriëntatie bevordert, wat het voor de berijder gemakkelijker maakt om de optimale hoek voor de voet te bepalen en een verloren stijgbeugel terug te krijgen.

Een geïntegreerde veiligheidsarm heeft een tweetraps ontgrendelingssysteem, waardoor onbedoeld openen wordt voorkomen. De veerbelaste veiligheidsarm vergrendelt in de basis van het hoofdframe, wat betekent dat bij maximale druk, zoals landen over een hindernis, het gewicht van de berijder gelijkmatig over de stijgbeugel wordt verdeeld, waardoor wordt voorkomen dat de buitenkant valt en buigt. Wanneer er druk wordt uitgeoefend op de arm van de stijgbeugel, bijvoorbeeld als de berijder valt, komt de arm los waardoor de voet uit de stijgbeugel kan komen en wordt voorkomen dat deze vast komt te zitten

Competition Legal (FEI, British Dressage, British Eventing en British Showjumping)

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!


LET OP
Vanwege de weersomstandigheden kan de bezorging van uw pakket vertraging hebben.
Essentiele producten kunt u AFHALEN in de winkel.

Uw bestelling word gratis bezorgd vanaf € 60.- in Nederland