Vlozaadvezels Psylliumhusk
Vlozaadvezels Psylliumhusk

 Bijzonder groot zwelvermogen  100% natuurlijk en zonder additieven Zuivere psylliumhusk van topkwaliteit Deze psylliumhusk of vlozaadvezels zijn 100% natuurlijk. Voor de aanmaak van deze psy...

€ 24,95
Prijs per 1,5 kg

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

  •  Bijzonder groot zwelvermogen
  •  100% natuurlijk en zonder additieven

Zuivere psylliumhusk van topkwaliteit

Deze psylliumhusk of vlozaadvezels zijn 100% natuurlijk. Voor de aanmaak van deze psylliumhusk worden de psylliumzaadjes gefilterd totdat vrijwel enkel de nuttige vezels overblijven.

Dubbel zo hoog zwelvermogen dan norm

De belangrijkste eigenschap van psylliumhusk of vlozaadvezels is de zwelkracht. Dit is uiteindelijk nuttig voor de werking. De Europese Pharmacopee is het officiële handboek voor apothekers. Dit is onze richtlijn om de kwaliteit van onze producten te kunnen beoordelen. Volgens de Europese Pharmacopee moet psylliumhusk een zwelvermogen hebben van minimum factor 40. 

Deze psylliumhusk heeft een zwelvermogen van maar liefst factor 98! Dat betekent dat deze psylliumhusk of vlozaadvezels een zwelvermogen hebben dat meer dan dubbel zo hoog is dan de minimumnorm voor psylliumhusk van hoge kwaliteit die je bijvoorbeeld bij apothekers kan vinden!
 

Veilig gebruik van psylliumhusk

Vlozaadvezels zijn veilig te gebruiken en niet irriterend. De vezels nemen vocht op en kunnen hierdoor opzwellen. Hiervoor is het belangrijk dat er voldoende drinkwater beschikbaar is.

Verschil tussen vlozaad en vlozaadvezels

Psylliumhusk of vlozaadvezels zijn de gereinigde en gedroogde vliesjes van psyllium. Deze bevatten tot 3 maal zoveel vezels als het psylliumzaad. Hierdoor moet je minder van de husk (vlozaadvezels) gebruiken ten opzichte van het psyllium (vlozaad) voor hetzelfde resultaat.

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!


Uw bestelling word gratis bezorgd vanaf € 60.- in Nederland