Nikwax Rugwash 1 Liter
Nikwax Rugwash 1 Liter

Wasmiddel speciaal voor paardendekens

€ 20,95
€ 19,95
Prijs per 1 liter

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De gemakkelijk te gebruiken natuurlijke plantaardige zeepreiniger voor alle dierendekens.
De veilige manier om de isolatie, waterafstotendheid en ademende eigenschappen van de dekens van uw dier grondig schoon te maken en te revitaliseren.
Uw dier zal zeer waarschijnlijk klam en ongemakkelijk worden in natte of vochtige omstandigheden als het ademend vermogen van zijn waterdichte deken wordt aangetast. Als de buitenstof water absorbeert, kan het tapijt / de jas tot 70% van zijn ademende vermogen verliezen. Daarom moet de duurzame waterafstotendheid (DWR) op het buitenmateriaal van uw deken worden behouden om comfort te garanderen. Nikwax Rug Wash zal de DWR en daardoor het ademend vermogen van uw deken nieuw leven inblazen, waardoor uw dier comfortabel blijft.
Sommige dieren, inclusief honden en paarden, kunnen buiten worden blootgesteld aan de elementen. Als het regent, worden waterdichte dekens gebruikt om ze droog en comfortabel te houden.

Het is belangrijk dat deze waterdichte weefsels vochtdamp doorlaten, of 'ademen'; anders kan vocht niet verdampen, dus condenseren aan de binnenkant van het product. Als de buitenkant stof absorbeert en 'uitwaste', zal het ademend vermogen van het item worden verminderd. Beide situaties zullen ertoe leiden dat uw dier klam, koud en ongemakkelijk wordt.

Het ademend vermogen van dekens en jassen kan worden gehandhaafd door ervoor te zorgen dat de duurzame waterafstotendheid (DWR) in goede staat wordt gehouden. Nikwax Rug Wash zal de DWR revitaliseren waardoor waterabsorptie wordt voorkomen en het ademend vermogen wordt gehandhaafd om uw dieren droog en comfortabel te houden.
Iedereen die buiten is als het regent, profiteert van ademende waterdichte kleding. Dit omvat paarden die grazen en honden die worden meegenomen voor een wandeling in de regen!
Conventionele wasmiddelen laten een aantrekkelijk water (hydrofiel) residu achter dat de Duurzame Waterafstotendheid (DWR) maskeert, waardoor stoffen water absorberen en 'vochtig' worden in vochtige of natte omstandigheden. Daarom moeten ze worden vermeden bij het schoonmaken van uw deken.

Gebruik Nikwax Rug Wash om uw waterdichte deken veilig te reinigen, DWR nieuw leven in te blazen en ademend te maken.
Regelmatige reiniging van uw waterdichte dekens zal hun prestaties verbeteren en helpen om de Durable Water Repellent (DWR) -coating te behouden.
We raden aan om aan het eind van het seizoen uw dekens te reinigen voordat u ze opbergt. Dit zorgt ervoor dat ze vrij zijn van vuil, vet, olie en andere verontreinigingen die leiden tot microbiële groei, waardoor dekens beschadigd raken.
Gebruik Rug Wash ™ en een spons of zachte nylon borstel om hardnekkige vlekken te behandelen voor het wassen. Verwijder alle niet-wasbare onderdelen. Goed schudden voor gebruik. Volg de instructies op het wasetiket. Gebruik geen schoonmaakmiddelen.

Verwijder alle wasmiddelafzetting uit de wasmiddeldispenser.
Plaats 1 item in de wasmachine (maximaal 1 deken per lading *).
Zorg ervoor dat de wasmachine groot genoeg is om bewegingsvrijheid voor het item in de trommel mogelijk te maken.
Gebruik 150 ml per item.
Was volgens het onderhoudslabel. Kies een cyclus waarmee het artikel goed kan worden gespoeld.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!