Longeersingel IR Ambient Soft Star

Onze Ambient Soft Star-longeersingel kan met de collectie worden gecombineerd. Longeren speelt een belangrijk rol bij de aanvankelijke en geavanceerde training van een ruiter en de basistraining va...

€ 44,95
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Onze Ambient Soft Star-longeersingel kan met de collectie worden gecombineerd. Longeren speelt een belangrijk rol bij de aanvankelijke en geavanceerde training van een ruiter en de basistraining van hun paard. Dit met goede reden. Het spreekt voor zich dat een longeersingel een onmisbaar onderdeel is van de spullen die jij als ruiter gebruikt. De Ambient Soft Star-longeersingel. Imperial Riding biedt een zeer trendy model! Deze longeersingel is van hoge kwaliteit, met verschillende soorten sluitingen, waardoor je ook kan trainen met een dubbele singel en bijzetteugels. De longeersingel is onderlegd met zacht neopreen, waardoor je paard het comfortabel kan dragen en het toch zijn vorm behoudt. Een opvallend en duurzaam model met een stijlvol printdesign.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!