Veiligheidsbeugels Compositi Ellipse Pro

veiligheidsbeugel

€ 199,95
€ 124,95
Prijs per paar
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Compositi stijgbeugels Ellipse Pro
De nieuwe generatie veiligheidsbeugels!
Zijkant van de beugel kan open bij val

1. Passieve veiligheid: geen enkel zwak punt door de innovatieve vorm.
De flexibele RVS boogkern is uitgebreid getest op trekkracht en vermoeidheid en is goedgekeurd door een erkend keuringscentrum. 2. Beugelpositionering: verwisselbare ophanging
Elk paar beugels bevat 2 modellen van ophangogen voor een klassieke of haakse positie van de beugels t.o.v. het zadel. 3. Actieve veiligheid: flexibele arm, bij een val komt de voet meteen vrij. 4. Schokabsorbatie: Een zool die de impact absorbeert en spanning in de knieën en gewrichten ontlast. Dit zorgt voor extra comfort. 5. Customisation: Verscheidene delen zijn personaliseerbaar in 16 kleuren. 6. Stabiliteit: de stijgbeugel heeft een brede zool welke leverbaar is in twee versies: - Pro (met spikes voor nog betere grip)- Soft (met elastomeer zool). De Compositi Ellipse verenigt veiligheid, comfort, stabiliteit en design.

De beugels zijn zwaar waardoor ze niet gaan klapperen mocht je er eentje verliezen.
Hierdoor kun je snel je beugel weer terugvinden mocht er iets gebeuren.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!

Geachte bezoeker!
DE WINKEL IS GEWOON OPEN !

I.v.m. het Corona virus werken we met minder mensen tegelijk. Hierdoor kan uw online bestelling iets vertraging oplopen.

Excuses voor het eventuele ongemak!
---------------------------------------------------------------