Groomy haarverwijderaar
Groomy haarverwijderaar

Groomi is een stijlvolle en duurzame vachtafscheidingsassistent voor paarden, honden en katten. Het werkt door zachtjes door de vacht van het dier te trekken om los haar, vuil en roos op een effect...

€ 26,95
€ 24,95
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Groomi is een stijlvolle en duurzame vachtafscheidingsassistent voor paarden, honden en katten. Het werkt door zachtjes door de vacht van het dier te trekken om los haar, vuil en roos op een effectieve maar toch humane manier te verwijderen. Het verwijderen van dit haar laat de vacht van uw huisdier ademen, moedigt de natuurlijke oliën aan het oppervlak aan en geeft een glanzende, gezonde vacht! De resultaten die Groomi behaalt zijn ongeëvenaard op de markt en dit is allemaal te danken aan de unieke getande kam die is ontworpen om zacht en toch effectief te zijn. De ergonomische handgreep is gemakkelijk te gebruiken en bevat een verwisselbare kam zonder gereedschap, zodat u nooit meer een verzorgingsborstel hoeft te kopen. 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!

Geachte bezoeker!
DE WINKEL IS GEWOON OPEN !

I.v.m. het Corona virus werken we met minder mensen tegelijk. Hierdoor kan uw online bestelling iets vertraging oplopen.

Excuses voor het eventuele ongemak!
---------------------------------------------------------------