Anatomisch Borsttuig met martingaal

veel mogelijkheden

€ 119,95
€ 99,95
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Borsttuig van zeer hoge kwaliteit gemaakt van handgemaakt leer en met veel verschillende toepassingen. De speciale snit van deze anatomisch gevormde 5-punts borstplaat zorgt ervoor dat deze stevig op zijn plaats wordt gehouden, zelfs wanneer deze wordt gebruikt als borsttuig van het zadel, zonder de schouderbeweging van het paard te beperken. De martingaalvork kan eenvoudig worden verwijderd door een karabijnhaak en is bevestigd aan een lederen brug. Hierdoor worden storende geluiden die normaal optreden bij het aanraken van de fittingen verminderd. De lederen riem, die tussen de voorbenen tot aan de singel loopt, kan volledig worden verwijderd. Aldus wordt het risico van vallen van het paard geminimaliseerd door in het tuig te blijven haken. Dankzij de meerdere instelmogelijkheden en de zachte voering, vooral in de schouder en borst, kan het borsttuig optimaal worden aangepast aan een breed scala aan paarden. Kleur bruin is voorzien van goudkleurig beslag, kleur zwart met zilverkleurig.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!

Geachte bezoeker!
DE WINKEL IS GEWOON OPEN !

I.v.m. het Corona virus werken we met minder mensen tegelijk. Hierdoor kan uw online bestelling iets vertraging oplopen.

Excuses voor het eventuele ongemak!
---------------------------------------------------------------