Pharmahorse L-Lysine+
Pharmahorse L-Lysine+

Waarom PharmaHorse L-Lysine+ voor uw paard?L-Lysine is een essentiële eiwitbouwsteen (aminozuur) en vervult vele functies in het lichaam. L-Lysine wordt ingezet ter ondersteuning van het afweersyst...

€ 29,95
Prijs per 500gr

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Waarom PharmaHorse L-Lysine+ voor uw paard?L-Lysine is een essentiële eiwitbouwsteen (aminozuur) en vervult vele functies in het lichaam. L-Lysine wordt ingezet ter ondersteuning van het afweersysteem en verhoging van de weerstand. L-Lysine is ook van belang voor de groei en het herstel van het weefsel vanwege de collageenvormende eigenschappen. Het is geconcentreerd in spierweefsel, bevordert de opname van calcium en zorgt voor een goede botaanmaak. Vitamine B6 en Vitamine C zijn co-factoren voor de opname en de intracellulaire werking van L-Lysine, hierdoor wordt de L-Lysine beter gebruikt.
- Vitamine B6 
Bevordert de opname van de L-Lysine.
- Vitamine C
Vitamine C is een anti oxidant, welk helpt het spierweefsel te beschermen na inspanning. PharmaHorse L-Lysine+ bevat deze anti oxidant met als doel de spieren van een paard langer fris te houden gedurende inspanning.
Andere Lysine producten?
PharmaHorse L-Lysine+ is niet het eerste Lysine product dat op de markt verkrijgbaar is, het is echter een van de weinige producten dat is opgebouwd uit 100% pure grondstoffen, welke ook geschikt zijn voor humaan gebruik. PharmaHorse onderscheid zich met deze zuiverheid.

Samenstelling per kgL-Lysine 
Monohydrochloride (HCL)980 gram 100% puur (Human Grade Kwaliteit)
Vitamine B6 (Pyridoxine Hydrochloride)10 gram 100% puur (Human Grade Kwaliteit)
Vitamine C (Ascorbinezuur)10 gram 100% puur (Human Grade Kwaliteit)
Gebruiksaanwijzing:
Pony: 0,5 maatschepje per dag.
Paard: 1 maatschepje per dag.

1 maatschepje is circa 10 gram (maatschepje bijgevoegd).

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!