Pharmahorse Biotine+
Pharmahorse Biotine+

Waarom PharmaHorse Biotine voor uw paard?Huid, haar en hoeven bestaan uit vezelachtige eiwitten. Deze eiwitten worden keratine genoemd. Biotine speelt een zeer belangrijke rol in de vorming van dez...

€ 24,95
Prijs per 1000gr

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Waarom PharmaHorse Biotine voor uw paard?Huid, haar en hoeven bestaan uit vezelachtige eiwitten. Deze eiwitten worden keratine genoemd. Biotine speelt een zeer belangrijke rol in de vorming van deze Keratine. Het is wetenschappelijke bewezen dat middels het bijvoeren van Biotine, de gezondheid van hoef en haar, huid verbeterd kan worden. Biotine is ook wel bekend onder de naam vitamine B8 en vitamine H. PharmaHorse Biotine ondersteunt gezonde hoeven en gezond haar en huid.

Biotine is een wateroplosbare B vitamine, welke onmisbaar is. Veel vee- en krachtvoer is Biotine arm, slechts 1-2 mg/kg, daarom is het raadzaam om biotine in de vorm van een supplement bij te voeren. Biotine is een zeer veilig supplement om bij te voeren. Er zijn geen bijwerkingen of toxiciteit bekend bij paarden en het is makkelijk toe te dienen.

PharmaHorse Biotine bevat geen vulstoffen als dextrose of maltodextrine. Het biedt het lichaam naast Biotine ook MSM (methylsuflonyl methaan) als ondersteuning voor een gezonde hoefgroei en goede hoornkwaliteit. Daarnaast is er 1 gram lijnzaadolie aan toegevoegd zodat het product niet te veel stuift bij toevoeging aan het voer.
PharmaHorse Biotine is hoog gedoseerd. Deze hoge verantwoorde dosering van 3000 mg Biotine per kg product zorgt voor een krachtige en effectieve werking.
Tip: geef paarden met slechte hoeven/vacht preventief Biotine!

Andere Biotine producten?
PharmaHorse Biotine is niet het eerste Biotine product dat op de markt verkrijgbaar is, het is echter een van de weinige producten dat is opgebouwd uit 100% pure grondstoffen, welke ook geschikt zijn voor humaan gebruik. PharmaHorse onderscheid zich met deze zuiverheid. Verder is de Biotine van PharmaHorse uniek omdat deze is gemengd met MSM ipv Dextrose.

Gebruiksaanwijzing:
Pony: 2 maatschepjes per dag.
Paard: 4 maatschepjes per dag.

1 maatschepje is circa 2,5 gram (maatschepje bijgevoegd).

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!