Pharmahorse Vitamine E
Pharmahorse Vitamine E

Waarom PharmaHorse Vitamine E voor uw paard?Pure Vitamine E van PharmaHorse is één van de weinige Vitamine E supplementen op de markt welke geen Selenium bevat, het kan voorkomen dat het Selenium g...

€ 24,95
Prijs per 1000gr

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Waarom PharmaHorse Vitamine E voor uw paard?Pure Vitamine E van PharmaHorse is één van de weinige Vitamine E supplementen op de markt welke geen Selenium bevat, het kan voorkomen dat het Selenium gehalte van een paard in orde is maar het Vitamine E gehalte laag, als dit het geval is bij uw paard dan is deze Vitamine E het juiste Vitamine E product. Verder bevat de Vitamine E van PharmaHorse een hoge verantwoorde dosering Vitamine E. Tevens bevat de Vitamine E van PharmaHorse MSM.
Vitamine E is een voedingsstof die het lichaam helpt bij de afvoer van afvalstoffen, waaronder de spierafvalstoffen (zoals melkzuur). Vitamine E speelt bovendien een belangrijke rol bij de zuurstofopname. De behoefte aan Vitamine E is het grootst bij sportpaarden, drachtige merries en opgroeiende paarden. Bij een tekort hebben paarden onder andere problemen met het ontspannen van de spieren, en herstellen slechter na hevige inspanningen en ze kunnen zelfs spiertrillingen vertonen.

Gebruiksaanwijzing:
Pony: 2 maatschepjes per dag.
Paard: 4 maatschepjes per dag.

1 maatschepje is circa 4 gram (maatschepje bijgevoegd).
PharmaHorse Vitamine E kunt u vermengen met de dagelijkse voedingen van uw paard of pony.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!