Glucosamine & MSM 500gr
Glucosamine & MSM 500gr

Glucosamine Sulfaat 2KCL & MSM voor uw paard?PharmaHorse Glucosamine Sulfaat 2KCL & MSM, is een gebalanceerde pure mix van PharmaHorse. Het product is opgebouwd uit 50% Glucosamine Sulfaat 2KCL en ...

€ 19,95
Prijs per 500gr

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Glucosamine Sulfaat 2KCL & MSM voor uw paard?PharmaHorse Glucosamine Sulfaat 2KCL & MSM, is een gebalanceerde pure mix van PharmaHorse. Het product is opgebouwd uit 50% Glucosamine Sulfaat 2KCL en 50% MSM, van Human Grade Kwaliteit. Zo bent u verzekerd van een goed en zuiver product zonder toevoegingsmiddelen of hulpstoffen/vulstoffen.

PharmaHorse Glucosamine & MSM bij jonge paarden?
Glucosamine en MSM kunnen zonder problemen worden gegeven aan jonge paarden, wij raden dit ook zeker aan.
Andere Glucosamine & MSM producten?
PharmaHorse Glucosamine & MSM is niet het eerste product dat Glucosamine en MSM bevat, het is echter een van de weinige producten dat is opgebouwd uit 50% Glucosamine Sulfaat 2KCL en 50% MSM, welke ook geschikt is voor humaan gebruik. PharmaHorse onderscheidt zich met deze zuiverheid.
Aandachtspunt: Appelaroma, druivensuikers/dextrose enz. zijn beduidend goedkopere grondstoffen die gemengd worden, verkijk u dus niet op andere aangeboden Glucosamine en MSM producten. Onze Glucosamine en MSM bevat uitsluitend pure Glucosamine Sulfaat 2KCL en pure MSM, zonder smaak en hulpstoffen.

Gebruiksaanwijzing:
4 gram per 100 kilo lichaamsgewicht is voldoende, uw paard weegt bijvoorbeeld 600 kilo dan gebruikt 24 gram per dag (2 schepjes).
PharmaHorse Glucosamine & MSM kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard.
1 maatschepje is ± 12 gram


 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!