Lemieux ProLambs Pro-sorb 3 pocket Zwart
Lemieux ProLambs Pro-sorb 3 pocket Zwart

Pro-Sorb lamsvel met 6 opvulbare vakken (3 aan iedere zijde) De nieuwste toevoeging aan het LeMieux Pro-Sorb-assortiment. Het ontwerp met 6 opvulbare vakken biedt nog meer opties voor het aanpasse...

€ 149,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Pro-Sorb lamsvel met 6 opvulbare vakken (3 aan iedere zijde)

De nieuwste toevoeging aan het LeMieux Pro-Sorb-assortiment. Het ontwerp met 6 opvulbare vakken biedt nog meer opties voor het aanpassen en fijn afstemmen van de pasvorm van het zadel. 

Het Pro-Sorb-systeem biedt een unieke combinatie - alle voordelen van een luxe Merino-lamsvelhelfoot met de flexibiliteit om de pasvorm en balans van het zadel aan te passen. Het is niet nodig extra gel- en schuimzadels en riserpads bovenop te plaatsen als tweede laag. Deze kunnen vaak glijden en zijn moeilijk nauwkeurig te plaatsen. De Pro-Sorb 6-pocket pad biedt u meerdere keuzes in één product. Alle opvouwbare inzetstukken kunnen zelfs worden verwijderd uit de vakken aan de bovenkant en het product kan worden teruggebracht naar een conventionele lamsvelhelft als dat ooit nodig is.Closed-cell schuimkussens glijden gemakkelijk in drie zakken aan de bovenkant van de lamsvel halfmat. Deze inlegvellen bedekken de hoofddragers met extra absorptie en opvulling. De pads zijn gemaakt van een memory foam en worden zacht als ze warm zijn.
Gebruik als een riserkussentje voor de voor- of achterkant van het zadel of voor meer steun in het middengebied. 9 mm insert-pads zorgen voor nauwkeurigere aanpassingen.
Flexibiliteit om aan te passen aan de veranderende vorm van paarden of verschillende zadels - vooral als een aantal paarden hetzelfde zadel delen.
De nette, onopvallende aard van de Pro-Sorb vermijdt het verstoren van de pasvorm van het zadel als er alleen extra opvulling vereist is
Natuurlijk ademend en vochtregulerend effect van lamsvel samen met de lichte schuimpads zorgt voor minimale warmte- en zweetopbouw
Volledige set van zes insert-pads inbegrepen. Plus een extra set van zes 9 mm-pads voor verdere aanpassing.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!