Doeboek paardenpraat TV
Doeboek paardenpraat TV

Leuk Doeboek van paardenpraat tv van Brit Dekker Een afwisselend en veelzijdig doeboek voor iedere paardenliefhebber! Het PaardenpraatTV Doeboek is hét doeboek voor iedere paardenliefhebber. Naast...

€ 13,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Leuk Doeboek van paardenpraat tv van Brit Dekker

Een afwisselend en veelzijdig doeboek voor iedere paardenliefhebber!
Het PaardenpraatTV Doeboek is hét doeboek voor iedere paardenliefhebber. Naast informatie over paarden, nemen Britt en Esra je mee achter de schermen van PaardenpraatTV, krijg je tips, lees je verhalen over de leukste ponykampen en kun je creatief aan de slag. Leer stap-voor-stap de manen en staart van je paard vlechten. Pimp je rijkleding en maak de heerlijkste taarten voor je allerliefste paard of pony. Natuurlijk geven Britt en Esra hun toptips en vertellen ze over hun eigen paarden. Inclusief interviews met beroemde ruiters en amazones.
Het PaardenpraatTV Doeboek biedt natuurlijk ook prachtige paardenposters, nieuwe foto's van Britt en Esra en hun paarden, en leuke kleurplaten, testjes en puzzels.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!