Vliegendeken Bucas Buzz-Off Zebra afneembare hals
Vliegendeken Bucas Buzz-Off Zebra afneembare hals
De Bucas Buzz-off Zebra met afneembare hals is gebaseerd op de originele Buzz-Off Zebra vliegendeken van Bucas. Net als het origineel is ook dit model gemaakt van een speciaal...
€ 139,95
€ 125,96
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De Bucas Buzz-off Zebra met afneembare hals is gebaseerd op de originele Buzz-Off Zebra vliegendeken van Bucas. Net als het origineel is ook dit model gemaakt van een speciaal ontwikkelde lichtgewicht polyester zebra meshstof die helpt bij het weren van vliegen en UV-straling van de zon.

De zebraprint van de Bucas Buzz-Off Zebra Met Afneembare Hals zorgt voor extra bescherming, het zebra patroon zorgt ervoor dat vliegen zich moeilijker kunnen orienteren.

De geeft de keuze om alleen het lichaam van het paard te beschermen, of zowel het lichaam en de hals van het paard door de bevestiging van het halsdeel. De hals heeft een lusje voor over de oren zodat deze goed blijft zitten.

Dubbele 'hook and loop'-bevestigingspunten aan beide zijden van de nek bevestigen het afneembare halsdeel aan de deken. De buiksingels zorgen ervoor dat de deken op zijn plaats wordt gehouden en de buik van het paard wordt beschermd tegen insecten en vliegen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!